Adauga anunt gratuit

XoS este site-ul de anunturi gratuite, unde postezi repede si usor. Un portal de anunturi gratuite special creat pentru a te ajuta sa vinzi produse sau sa oferi servicii repede si usor. Cautarea este facila, putand fi facuta dupa multiple filtre si cuvinte cheie.

Cum adaug anunturi gratuit pe xos.ro?

  1. Creaza cont sau autentifica-te!
  2. Selecteaza categoria > subcategoria, unde crezi ca se incadreaza anuntul tau: ex: Imobiliare > Vanzare > Apartamente
  3. Scrie titlul anuntului cat mai simplu si precis, ex: Vand Apartament Inchiriez garsoniera  / Vand Dacia Duster / Vand haina blana etc
  4. Scrie descrierea anuntului, cat mai explicit, sa contina cat mai multe detalii despre produsul sau serviciul tau.
  5. Incarca pozele anuntului, acestea trebuie sa fie facute cat mai clar, cu lumina buna. O poza face cat o mie de cuvinte,  anuntul tau este bine sa fie insotit de cat mai multe poze din toate unghiurile, in asa fel incat potentialul client sa fie determinat sa te contacteze.
  6. Selecteaza diverse caracteristici ale obiectului / produsului / serviciului pe care formularul le sugereaza astfel incat anuntul postat de tine sa fie foarte explicit.
  7. Adauga pretul / moneda
  8. Selecteaza localitatea
  9. Adauga numarul de telefon care va apare in anunt.
  10.  SALVEAZA

Dupa ce ai parcurs acesti pasi, anuntul tau va fi analizat pentru a nu posta anunturi care contravin Termenilor si conditiilor de utilizare. Imediat ce anuntul este verificat, si daca nu contravine legislatiei, acesta va fi publicat si va aparea online.