Hypno casa Italy Parfum Iconic Wood
Hypno casa Italy Parfum Iconic Wood

Hypno casa Italy Parfum Iconic Wood

Anunt actualizat: 2022-05-09T09:05:43+03:00

Descriere anunt

Tipul de aromă: fructat-floral, vanilia sau arabian line, pepe negro

Aroma placuta cu caracter fructat si vanilie. Prospețimea citricelor este întâlnită de petale moi de trandafir, piersică și struguri roșii. La bază, aroma exprimă o bogăție profundă de vanilie și mosc.

Difuzorul cu o capacitate de 100 ml este conceput pentru aromatizarea locațiilor de până la 20 m², volum 250 ml - până la 40 m².

Zona de acoperire și saturația aromei sunt reglementate de numărul de bețișoare utilizate.

Instructiuni de folosire

Despachetați difuzorul de aromă, scoateți capacul, scoateți dopul din sticlă și puneți capacul la loc.

Apoi, introduceți trei până la patru bețișoare în difuzorul de aromă și așezați-l la locul dorit. După două-trei zile, întoarceți bețele și lăsați-le în același timp. În a patra - a șasea zi, veți înțelege bogăția aromei din cameră. Dacă saturația aromei trebuie mărită, adăugați una sau două bețișoare și repetați procedura anterioară. În viitor, întoarceți bețele la fiecare două-trei săptămâni.

Durata de viață a unui difuzor de aromă depinde de doi factori - numărul de bețișoare utilizate și umiditatea din cameră. Cu cât sunt folosite mai multe bastoane, cu atât este mai mare aria de acoperire. Și cu cât camera este mai uscată, cu atât este mai mare rata de evaporare a lichidului.

Când difuzorul de aromă rămâne fără lichid sau difuzorul de aromă încetează să umple spațiul cu aromă, este necesar să se scurgă lichidul rămas și să se toarne un nou parfum din reumplător. În acest caz, se recomandă înlocuirea bețelor cu altele noi.

Specificatii

Stare Dispozitiv
Nou