Spatar pentru scaun cu rotile Jay J3 Back
Spatar pentru scaun cu rotile Jay J3 Back

Spatar pentru scaun cu rotile Jay J3 Back

Anunt actualizat: 2022-08-01T14:16:26+03:00

Descriere anunt

Magazin on-line specializat in comercializarea produselor ortopedice second-hand import Germania vinde:

Spatarul Jay J3 MDC, cel mai popular spatar de 150 mm adancime, ofera un sprijin postural si o pozitionare excelenta in linia mediana, in timp ce lateralele curbate incorporate, inaltime de 180 mm, ofera o stabilitate toracica exceptionala.

Concentrandu-se pe o mai mare stabilitate si reglare, hardware-ul de montare se monteaza si se demonteaza cu usurinta pe scaunul dumneavoastra cu rotile cu miscare redusa atunci cand este montat.

Reglabila in latime, adancime, unghi si inaltime, versiunea pentru sarcini grele poate gazdui si o greutate maxima mai mare a utilizatorului, de pana la 225 kg.

Marginea din spate, evazata, este conceputa pentru a reduce presiunea si disconfortul de la marginea superioara a spatelui J3 atunci cand va aplecati pe spate pentru a va imbraca, a functiona sau va modificati pozitia asezata pentru ameliorarea presiunii.

Potrivirea spatelui la utilizator si nu a utilizatorului la spate este scopul sistemului Spine-Align Posture Conforming. Acest lucru se realizeaza prin combinarea unei game largi de componente individuale de spuma pentru a crea forme unice care optimizeaza suportul postural, distribuie uniform presiunea si maximizeaza functia.

Benzile cu velcro se ataseaza la fiecare forma astfel incat sa poata fi plasate in sute de configuratii. Flexibilitatea sistemului este nelimitata.

Starea produsului NOU

Produsul din fotografie va fi cel pe care il veti primi in eventualitatea unei comenzi.

Transportul nu este inclus in pret.

Garantie 12 luni

Made in Mexic

Date tehnice:

Latime 46 cm

Latimea scaunului pe care poate fi folosit - 45.1 - 51.6 cm

Inaltime 42 cm

Greutate 5 kg

https://www.ortomag.ro/Spatar-pentru-scaun-cu-rotile-Jay-J3-Back/

Specificatii

Stare
Nou