Casti gaming wireless Razer Barracuda X, Multiplatforma PC, Playstation, Switch, surround 7.1 Virtual, microfon Cardioid detasabil, Negru,sigilat
Casti gaming wireless Razer Barracuda X, Multiplatforma PC, Playstation, Switch, surround 7.1 Virtual, microfon Cardioid detasabil, Negru,sigilat

Casti gaming wireless Razer Barracuda X, Multiplatforma PC, Playstation, Switch, surround 7.1 Virtual, microfon Cardioid detasabil, Negru,sigilat

Anunt actualizat: 2022-02-19T08:36:49+03:00

Descriere anunt

Casti gaming wireless Razer Barracuda X, Multiplatforma PC, Playstation, Switch, surround 7.1 Virtual, microfon Cardioid detasabil, Negru

RAZER BARRACUDA X

LIBERTATE PRIN ADAPTABILITATE

Castile Razer Barracuda X, pentru gaming captivant acasa si mobilitate audio de inalta performanta. Concepute pentru gaming multiplatforma si divertisment pe dispozitive mobile, aceste casti wireless 4 in 1 cu USB-C asigura adaptabilitate si libertate sustinute de confort de lunga durata, traductoare puternice si un microfon impresionant.

Conectivitate wireless USB-C multiplatforma

pentru PC, PlayStation, Nintendo Switch si dispozitive Android

Datorita conexiunii de mare viteza de 2,4 GHz, bucurati-va de sunet perfect, indiferent daca va jucati acasa sau in aer liber, pe telefon, comutand cu usurinta intre dispozitive datorita unui adaptor USB-C cu prelungitor compatibil USB-A.

Design ergonomic prin greutatea de numai 250 g

pentru confort pe tot parcursul zilei, atat in interior, cat si in aer liber

Construite pentru maratoane de jocuri, dar avand o portabilitate suficienta pentru deplasarile zilnice, castile au o greutate redusa, gradul de confort fiind crescut si prin elementele auriculare din spuma cu memorie, care permit circulatia aerului, precum si prin cupele pivotante.

Traductoare Razer™ TriForce de 40mm

pentru performanta audio de inalta calitate

Constructia brevetata a traductoarelor cu 3 componente contribuie la redarea unor inalte, medii si joase bine definite, asigurand o imersiune mai puternica in jocuri si o experienta de ascultare mai dinamica in cazul filmelor si muzicii.

Microfon cardioid detasabil Razer™ HyperClear

pentru captare a vocii de o claritate impresionanta

Microfonul este reglat astfel incat sa elimine zgomotul de fundal, pentru o captare imbunatatita a vocii in timpul jocurilor, dar poate fi detasat cu usurinta, pentru a inlesni utilizarea castilor cu dispozitive mobile in timpul calatoriilor.

Butoane de comanda pe casti

pentru confortul utilizatorilor

Bucurati-va de un control fara efort asupra muzicii, videoclipurilor si apelurilor, cu butoanele usor accesibile situate pe cupele castilor Razer Barracuda X.

Durata de utilizare a acumulatorului 20 de ore si incarcare prin USB-C,

pentru utilizare pe tot parcursul zilei

Cu o capacitate a acumulatorului suficienta pentru o zi intreaga de gaming si deplasari, rezistenta castilor Razer Barracuda X completeaza caracterul adaptabil al acestora.

Specificatii

Marca TV Audio / Video
Altele
Stare
Nou