Apartament 4 camere, 85mp, Piata Domenii, Bucuresti, 630 euro
Apartament 4 camere, 85mp, Piata Domenii, Bucuresti, 630 euro

Apartament 4 camere, 85mp, Piata Domenii, Bucuresti, 630 euro

Anunt actualizat: 2022-06-23T16:22:22+03:00

Descriere anunt

Ofer spre inchiriere un apartament de confortabil situat in Aleea Locot. Av. Gheorghe Stalpeanu, nr. 5, etaj 1. Apartamentul este construit in anul 1972 si face parte dintr-un ansamblu cochet de blocuri de 4 etaje, recent anvelopate. Zona este linistita, cu multa vegetatie, are spatii de parcare si este ideala pentru familiile cu copii.

Suprafata totala utila este de 85,0 m2, din care: Vestibul access: 5.47 m2; Bucatarie(camara inclusa): 8,15 m2; WC: 1,0 m2; Living: 17,92 m2; Hol degajament: 7,41 m2; Dormitor matrimonial (cu o loggie inchisa, inclusa): 17,22 m2; Dormitor nr.2: 10,83 m2; Dormitor nr.3: 9,61 m2: Baie: 3,03 m2;.

Exista un spatiu de depozitare la subsol: cca 4 m2.

Este reconditionat si are urmatoarele finisaje si dotari: parchet, gresie, faianta, plase tantari, tamplarie de aluminiu cu bariera termica, inclazire centralizata, monitorizata (caloriferele sunt dotate cu dispozitive de inregistrarea a caldurii), interfon cu accesul in imobil.

Sunt instalate aparate de aer conditionat in toate camerele, inclusiv in bucatarie.

Exista conexiune TV prin cablu . Pubele sunt amplasate in afara blocului (nu sunt tuburi pentru gunoi, in consecinta, nici mirosuri neplacute pe casa scarii).

Apartamentul este partial mobilat. Bucataria este mobilata si dotata cu frigider cu congelator, masina de spalat vase, aragaz si hota, multiple spatii de depozitare. Livingul si dormitorul matrimonial sunt mobilate. In vestibul si pe holul degajament sunt spatii de depozitare, gen dressing, precum si o masina de spalat rufe. Camerele 2 si 3 nu sunt mobilate.

Apartamentul este situat in apropierea pietei Domenii, Liceului Iorga si in vecinatatea unor gradinite si scoli generale. Se invecineaza cu Spitalul Elias, este aproape de parcul Herastrau si legat de centru cu mai multe autobuze si tramvaie. Este o zona rezidentiala sigura, cu o vecinatate deosebita.

Pretul inchirierii este de 600 euro/luna (usor negociabil).

Detalii la telefon [Telefon]

Specificatii

Camere
4
Suprafata utila
85
Etaj
1
Disponibilitate
de acum
Stare
Modernizat
Compartimentare
Decomandat
An constructie
1972
Particularitati
balcon dormitor matrimonial
Comoditati
aer conditionat
Siguranta
Imprejurimi
scoli parcuri restaurante facilitati de agrement farmacii transport public zone comerciale
Utilitati
apa curenta canalizare alimentare gaze fibra optica electricitate