Ultracentral ideal pentru cabinet psiholog, terapeut, înfrumusețare, agenție, birou
Ultracentral ideal pentru cabinet psiholog, terapeut, înfrumusețare, agenție, birou

Ultracentral ideal pentru cabinet psiholog, terapeut, înfrumusețare, agenție, birou

Anunt actualizat: 2022-06-21T22:22:02+03:00

Descriere anunt

Spațiul se află la etajul 2 al unei vile interbelice într-o zonă fabuloasă și anume Kiseleff - Aviatorilor, ideal pentru o clientelă selectă. Un birou foarte luminos și înalt.

Spațiul este aranjat cochet, modern, nou renovat (veți fi primul chiriaș), are baie proprie (grup sanitar propriu cu lavoar și duș), apă caldă și căldură permanentă, utilitățile nu sunt dependente de rețeaua centralizată.

Ar putea fi ideal pentru orice tip de activitate de birou/firmă: traduceri/ agenție/firmă distribuție/avocat/callcenter/cabinet de psihologie, coaching, terapeut sau terapii alternative/ masaj/manichiură/pedichiură/pensat/gene/tatuaj/înfrumusețare etc., activități care presupun o suprafață mică.

La etajul 1 al imobilului este o altă firmă, iar la etajul 2 avem un singur vecin. Vecinul de la parter are altă intrare în vilă. Intrarea în imobil se poate face atât stradal, cât și prin lateralul vilei. Curtea interioară poate fi folosită pentru recreere sau activități în aer liber (mai ales în spatele vilei este loc și pentru amenajarea unei măsuțe cu scaune.

Spațiul se închiriază și cu un mic spațiu de depozitare aflat la parterul blocului. Avantajul este acela al unor costurile lunare foarte mici, nu se plătește întreținere, ci doar apa și electricitatea pe care le consumați.

Spațiul poate fi folosit și pentru locuit.

Zona ultracentrală în care se află spațiul este superbă, o zonă exclusiv de case, boemă, curată, la câteva minute de mers pe jos de P-ța Victoriei, P-ța Aviatorilor, P-ța Charles de Gaulle, b-dul Kiseleff, exact la intrarea în parcul Kiseleff, foarte aproape de P-ța Dorobanți și zona 1 Mai/Clucerului.

Specificatii

Suprafata
12
Stare
nou
Clasa
Clasa A
Tip
Particularitati
spatiu depozitare
Comoditati
baie privata centrala termica
Siguranta
acces securizat
Imprejurimi
farmacii parcuri zone comerciale restaurante facilitati de agrement centru scoli transport public
Utilitati
canalizare electricitate apa curenta fibra optica