Vila Marina Bálványos
Vila Marina Bálványos

Vila Marina Bálványos

Anunt actualizat: 2022-05-06T21:33:06+03:00

Descriere anunt

Vila Marina este situată în Stațiunea Balvanyos, înconjurată de pădure oferind un mediu prielnic pentru odihnă și refacere.

Vila dispune de 4 dormitoare cu pat dublu matrimonial, 2 băi, un living și bucătărie semi utilată + mansardă. Este ideală pentru grupuri și familii, cu o capacitate cuprinsă între 8-15 persoane.

Pentru confortul oaspeților camerele dispun de: prosoape, papuci, uscător de păr, încălzitor electric. Livingul dispune de mese, scaune, o canapea extensibilă, șemineu pe lemne iar zona de bucătărie este dotată cu cuptor de microunde, frigider și expresor de cafea.

În apropierea vilei se afla și două restaurante cu preparate locale, Restaurantul Istváná la 200 de metri sau Restaurantul Cetate 300 de metri.

Atracțiile din zona Stațiunii Balvanyos sunt în imediata apropiere, la distanțe relativ mici și se pot parcurge pe jos.

Stațiunea este renumită pentru izvoarele minerale și mofetele sale care au efecte curative pentru cei care suferă de reumatism sau hipertensiune arterială.

IMPORTANT: accesul către vilă se face de pe drumul principal, pe o potecă pietonală (aproximativ 50 de metri de la locul parcării). Parcarea este una nesupravegheată și îndemnăm turiștii să nu lase alimente sau resturi de mâncare în mașină, zona este populată de animale sălbatice!

Vila se poate închiria pentru minim 2 nopți!

Puteți rezerva vila integral pe Airbnb.com sau Booking.com

airbnb.com/h/vilamarinabalvanyos

Specificatii

Camere
5
Suprafata utila
90
Numar bai
2
Tip
Cabana
Stare
nou
Compartimentare
Semidecomandat
An constructie
2009
Particularitati
mansarda terasa
Comoditati
mobilat parcare exterioara
Siguranta
Imprejurimi
parcuri restaurante facilitati de agrement
Utilitati
canalizare electricitate apa curenta