Închiriem spații de birouri, productie, servicii si depozitare
Închiriem spații de birouri, productie, servicii si depozitare

Închiriem spații de birouri, productie, servicii si depozitare

Anunt actualizat: 2022-11-24T09:28:19+02:00

Descriere anunt

Închiriem spații de birouri, de productie, servicii si depozitare, cu suprafete cuprinse intre 150-1400 mp, situate in cadrul Complexului de producție și depozitare Rainbow, Sos. Alexandriei nr 308, Bragadiru, la 100 metri de Centura Bucuresti.

Complexul este dotat cu toate utilitățile (apa, canal, gaz metan, electricitate mono și trifazata cu contorizari individuale, cai de acces betonate, iluminat de incinta, paza, supraveghere video, control acces cu bariere automate, locuri de parcare, internet, s.a.).; Spatiile pot fi atat open space, cat si compartimentate, avand grupuri sanitare, geamuri termopan, încălzire (optional), aer conditionat (optional), pardoseala betonata cu quartz, usi over head. Complexul este protejat de o firma de paza specializată, avand sisteme de supraveghere cu 16 camere de luat vederi. Toate cladirile au izolatie termica foarte buna si vitrare cu lumina naturala. La solicitare, va putem oferi si spații de depozitare (exterioara).

Pretul de inchiriere este de 4 euro/mp.

Putere instalata 400kva, hidranti de incinta, parcare pana la 200 locuri (autoturisme, autofurgonete, camioane, tir-uri), curte securizata cu acces unic.

Specificatii

Suprafata
150
Stare
utilizat
Tip
spatiu in centru comercial
Particularitati
spatiu depozitare
Comoditati
baie privata parcare exterioara
Siguranta
supraveghere video acces securizat
Imprejurimi
zona pietonala
Utilitati
alimentare gaze electricitate apa curenta canalizare