DEPOZITE, HALE SI BIROURI DE INCHIRIAT
DEPOZITE, HALE SI BIROURI DE INCHIRIAT

DEPOZITE, HALE SI BIROURI DE INCHIRIAT

Anunt actualizat: 2022-06-22T10:42:46+03:00

Descriere anunt

Din 31 Martie avem disponibile două hale/depozite pentru afacerea ta!!! O hală cu rampă si birouri incluse, în suprafață totală de 650mp si un depozit fără rampă de 700mp, de asemenea cu birouri si toalete incluse.

Calea Moinesti nr.24, Bacau - la 2 minute de Centrul Bacaului!!!

La capitolul noutăți, a fost realizată o copertină nouă de protecție deasupra rampei, au fost montate uși moderne de acces, grupuri sanitare moderne aferente fiecărei hale, birouri cu finisaje de calitate. Vino alături de partenerii noștri, Sameday Curierat, Mega Image, Raffaelo Art, Bolle Blue, AdStill, Pavele Giany, Ziana Prest, Farmaciile Dona ș.a.

Logistic VINALCOOL BACĂU - Calea Moinești 24, închiriază HALE/SPAȚII depozitare sau producție cu suprafete cuprinse între 100-5.000 mp, 6-8 m/h, structură din beton, ideal pentru produse farmaceutice, produse alimentare, spatii frigorifice, productie, arhive, etc.

Putem oferi și spații de birouri în clădire separată.

Facilităti: rampă încărcare, pază umană și Supraveghere Video permanentă, curent trifazat, 2 minute de centrul Bacăului, rampă CFR la linia proprie, acces imediat la Șoseaua de Centură. Negociabil- 3.5-6 euro/mp [Telefon] [Telefon]

Specificatii

Inaltime
6
Suprafata
500
Tip
hala
Stare
nou
Particularitati
rampa incarcare
Comoditati
Imprejurimi
transport public aeroport drum national zone comerciale
Utilitati
canalizare
Siguranta