2 camere în Loft Green Apartments
2 camere în Loft Green Apartments

2 camere în Loft Green Apartments

Anunt actualizat: 2024-03-31T16:16:15+03:00

Descriere anunt

Apartamentul face parte din ansamblul rezidențial Loft Green Apartments și este încadrat ca și locuință verde,având în vedere faptul că pentru încălzire-răcire se folosesc pompe geotermice, care produc 0%Co2,acestea folosind preponderent căldura și răcirea pământului!

Imobilul ce face obiectul vânzării,este mobilat și utilat așa cum rezultă din fotografiile deja postate,are tv montate în ambele camere și dispune de o compartimentare după cum urmează:hol intrare,debara spațioasă, baie asemenea,living open-space cu bucătăria, dormitor și balcon.

Designul construcției interior-exterior provine din zonele nordice ale lumii și promovează stilul soft-loft,ce propune materiale sustenabile precum cărămida,fierul și lemnul în stare brută, dând astfel senzația stilului semi-industrial,care prinde tot mai mult și în România.

Printre comodități pot enumera următoarele:ÎNCĂLZIRE ÎN PARDOSEALĂ, CONVECTOR INSTALAT ÎN PLAFON PENTRU VENTILAREA AERULUI RECE PROVENIT DIN POMPELE GEOTERMICE, APĂ RECE +CALDĂ, ELECTRICITATE HIDROELECTRICA, SISTEME SMART HOUSE CUM AR FI:VIDEO-INTERFON ȘI PANOU SALUS PENTRU SETAREA ȘI REGLAREA TEMPERATURII,PENTRU RĂCIREA ȘI ÎNCĂLZIREA APARTAMENTULUI ,BOB CONCIERGE ÎN INTERIORUL COMPLEXULUI DOTAT CU ALIMENTE ȘI BĂUTURI, PARCARE INTERIOR,EXTERIOR ȘI LA SUBSOL,POARTĂ DE ACCES PRIN APEL TELEFONIC, CAMERE VIDEO PENTRU SUPRAVEGHERE NON-STOP, SPAȚII VERZI AMENAJATE ȘI PARC DE JOACĂ PENTRU COPII etc.

Lângă complex există stație autobuz, tren, și metrou la câteva minute distanță(stația Străulești),2 hipermarket-uri kaufland,2Mega Image, 2Lidl,Mall Băneasa Shopping City,Dedeman,Ikea,Palatul și Domeniul Brâncovensc, Centrul de Echitație Mogoșoaia și Baza sportivă a Naționalei de fotbal a României din Mogoșoaia, care se află la 1min distanță de ansamblul rezidențial Loft Green Apartments.

"Pentru că privirea face cât un milion de cuvinte,vă aștept cu drag la o vizionare, iar pentru informații suplimentare puteți folosi numărul de telefon din anunț".

Specificatii

Camere
2
Suprafata utila
52
Etaj
2
Disponibilitate
de acum
Stare
Nou
Compartimentare
Semidecomandat
An constructie
2021
Particularitati
loc de joaca spatiu depozitare balcon dormitor matrimonial
Comoditati
lift parcare acoperita mobilat centrala termica parcare exterioara aer conditionat garaj bucatarie utilata
Siguranta
usa blindata supraveghere video videointerfon monitorizare - 24h acces securizat
Imprejurimi
restaurante scoli farmacii parcuri zone comerciale transport public facilitati de agrement
Utilitati
electricitate canalizare apa curenta fibra optica