Cum să îmi pregătesc telefonul pentru vânzare?

Dacă vreți să vindeți un telefon mobil, atunci  nu este suficient să îl aduceți la setările din fabrică. In continuare va aratam cum sa pregatiti telefonul dumneavoastra de vanzare si să ștergeti datele de pe acesta.

Cum să ștergeți datele și să vă pregătiți  telefonul pentru vânzare?

Sistem ANDROID

 1. Faceți o copie de rezervă a datelor din telefon pe alt dispozitiv.
 2. Deconectați-vă de la toate conturile - Google, Facebook, Instagram, Twitter, Xos etc.
 3. Ștergeți istoricul browserului .
 4. Scoateți cartela SIM și cardul de memorie.
 5. Începeți procesul de criptare a datelor care poate dura zeci de minute și consumă energie. In acest timp telefonul trebuie sa fie conectat la incarcator. In opțiunea Setări mergeți la fila Securitate , unde veți găsi opțiunea Criptare telefon .
 6. După finalizarea criptării, memoria telefonului trebuie să fie rescrisă cu alte date . Daca nu aveti idee cu ce sa o rescrieti, puteti stoca filme, muzică sau fotografii universale etc. Obligatoriu umpleți capacitatea memoriei cu acest conținut până la 100%.
 7. Acum este complet sigur să resetați telefonul la setările din fabrică. Puteți găsi această opțiune în fila Backup și recuperare de date .

Sistem IOS

Telefoanele cu sistemul de operare iOS au datele criptate automat , deci proces de ștergere a acestora este mult mai ușor.

 1. Faceți o copie de rezervă a datelor din telefon pe alt dispozitiv.
 2. Faceți backup pentru toate datele.
 3. Deconectați-vă de la ID-ul Apple și dezactivați Găsire iPhone.
 4. În fila Setări, selectați opțiunea Ștergeți datele și setările .

Acum telefonul dumneavoastra este pregatit de vanzare si puteti da anuntul pentru vanzare telefonului in siguranta, fara a va putea copia cineva datele importante, contactele, amintirile dvs sau conturile de conectare in diferite aplicatii pe care le folositi.

                                       

Pentru a posta anunturi gratuite vanzari telefoane accesati butonul de mai jos.