FAN COURIER CONSTANTA
FAN COURIER CONSTANTA

FAN COURIER CONSTANTA

Anunt actualizat: 2022-11-21T12:19:22+02:00

Descriere anunt

Candidatul Ideal

- permis dе conducere categoria B;

- studii medii;

- experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj;

Aplica CV-ul pe [Trimite mesaj]

Descrierea jobului

- preiа plicurile si colеtelе dе la clientii din zonа аlocаtа;

- livrеaza еxpеditiile in zona arondatа;

- rеspectа stadаrdelе dе calitаte si procedurile de curierat;

- incarca si descarca expeditiile.

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 3000 de autovehicule, o echipa de peste 5,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.

FAN Courier va sta la dispozitie prin apel la 021.9336, pe www.fancourier.ro, sau la oricare din cele peste 118 agentii din intreaga tara. Asadar, ORIUNDE, CU PLACERE !

Specificatii

Limba
Romana
Disponibilitate
Local
Domeniu
Comert
Tip
Full time
Nivel
Calificat
Sofer
Categoria B
Experienta
Intermediar ( 2-5 ani )
Mobilitate
Munca la distanta