Pigment pentru par incolor clear pur fara amoniac K89 Hair Expert
Pigment pentru par incolor clear pur fara amoniac K89 Hair Expert

Pigment pentru par incolor clear pur fara amoniac K89 Hair Expert

Anunt actualizat: 2024-04-01T05:19:19+03:00

Descriere anunt

Pigment pentru par incolor clear pur fara amoniac K89 Hair Expert este fabricat din ulei de mongongo, care hraneste parul oferind in acelasi timp sanatate parului si nuante de intensitate diferita proporțional cu timpul de expunere daca se utilizeaza cu alti pigmenti.

Este folosit pentru a trata parul, pentru a reduce intensitatea culorii sau a crea nuante pastelate, daca este combinat cu alti pigmenti de culoare din aceasta gama.

Acest pigment ofera parului o stralucire deosebita si trateaza parul in profunzime.

Preocuparea pentru sanatate a oamenilor joaca un rol fundamental in viata noastra. Alergiile si sensibilitatile sunt in crestere din cauza mai multor factori precum stresul, alimentatia, poluarea, motiv pentru care tendinta naturala devine foarte puternica.

Din acest motiv am lansat cea mai naturala gama unica si diferita, o linie 100% fara amoniac, resorcinol si compusi PPD care dauneaza parului odata cu utilizarea lor.

In aceasta gama regasim trei aspecte fundamentale, CALITATE, REZULTATE si NATURALETE, cu care am atins excelenta.

Am creat prima gama de vopsea, oxidanti, pudra decoloranta si pigmenti fara amoniac cu rezultate dovedite si garantate, acoperire, durata, stralucire, luminozitate, culoare si protectie a parului.

Ingrediente active.

Ulei de Mongongo, protejeaza de soare si caldura, oferind hidratare si restructurare parului.

Omega 6, are o putere hidratanta mare si previne caderea parului.

Caracteristici.

Va permite sa obtineti tonuri si nuante de intensitate diferita, in functie de proportiile de amestecare, utilizat cu alti pigmenti.

Trateaza parul.

Adauga stralucire intensa parului.

Mod de utilizare.

Pigmentul pentru par incolor clear pur fara amoniac K89 Hair Expert se aplica pe parul umed sau uscat si lasati sa actioneze 5 pana la 20 de minute, pentru un par sanatos si stralucitor. Pigmentul pentru par incolor clear pur fara amoniac K89 Hair Expert poate fi utilizat impreuna cu alti pigmenti pentru a reduce intensitatea culorii sau a crea nuante pastelate.

Mod de ambalare 200 ml.

Specificatii

Gen
Femei
Categorie
Vopsea de par
Tip
Par vopsit