Selecție de produse împotriva tonurilor de galben
Selecție de produse împotriva tonurilor de galben

Selecție de produse împotriva tonurilor de galben

Anunt actualizat: 2022-05-18T19:37:22+03:00

Descriere anunt

Cum să menții nuanța de blond rece și să scapi de nuanța galbenă nedorită? Desigur, folosind produse de îngrijire eficiente, calitative și verificate. Am adunat aici câteva dintre acestea.

Șamponul pentru neutralizarea tonurilor de galben, curăță eficient scalpul și este potrivit pentru utilizare frecventă.

- Linia Șampon pentru păr blond și decolorat, ACME DeMira, No-Yellow - neutralizarea tonului galben, a fost conceput pentru a neutraliza nuanța galbenă a părului blond și a părului decolorat. Produsul are proprietăți hidratante. Șamponul are în compoziție pigment violet ce îndepărtează nuanța de galben nedorită.

-Linia Șampon Pentru Neutralizarea Galbenului Violet Elea Artisto Șamponul Elea Professional de la un cunoscut brand bulgar. Șampon tonifiant pentru parul decolorat. Șamponul curăță ușor părul și, de asemenea, neutralizează îngălbenirea și corectează culoarea părului decolorat datorită pigmenților mov direcți.

Balsam pentru blond ESTEL Сurex Color Intense Pigmenții violeți din compoziția balsamului consolidează nuanța argintie a părului blond și a părului decolorat, neutralizând nuanța nedorită de galben. Complexul de vitamine hrănește și hidratează părul, oferindu-i elasticitate și strălucire.

Ai grijă de părul tău! www.efrumos.md

Specificatii

Gen
Femei
Categorie
Sampon
Tip
Par vopsit