DJ nunta Bucuresti 2022 . DJ Cristian Niculici
DJ nunta Bucuresti 2022 . DJ Cristian Niculici

DJ nunta Bucuresti 2022 . DJ Cristian Niculici

Anunt actualizat: 2022-04-28T22:44:21+03:00

Descriere anunt

Organizezi petrecerea mult visata de nunta in sezonul 2022 ?

Sunt DJ Cristian Niculici, furnizor de divertisment, axat exclusiv pe segmentul de petreceri private de familie. Eu te pot ajuta pe partea de sonorizare a evenimentului tau prin asigurarea unui fundal muzical cat mai frumos si mai antrenant, pentru buna dispozitie a invitatilor prezenti.

Activez in acest domeniu din 2006 si tot timpul am cautat sa aduc voia buna si distractia pe oriunde am fost prezent, la sute de evenimente frumoase, bucurand zeci de mii de oameni. Multe dintre ele chiar ti le pot arata online pe canalul meu de Youtube ca sa iti poti face o idee asupra atmosferei unui eveniment cu mine ca DJ si MC. Incerc sa iti indeplinesc visul legat de ziua cea mare si mult asteptata, pornesc intotdeauna de la ideile tale in materie de muzica si completez pe parcurs in functie de atmosfera din sala.

Ofer sase pachete de sonorizare cu tarife decente intre 1000 de lei minim si 3000 de lei maxim cu diverse efecte de lumina incluse pentru petreceri de pana la 200 de persoane.

Programul muzical se stabileste impreuna si de comun acord cu organizatorii in functie de preferintele acestora. Se difuzeaza orice gen muzical fara exceptie.

Colaborez cu ursitoare, dansatori, soliste de muzica populara si cover international , cu echipe foto-video cat si cu alti colegi DJ cu experienta vasta.

Va astept cu drag pentru orice fel de intrebari!

DJ CUNUNIE NUNTA BOTEZ 2022 - DJ MC CRISTIAN NICULICI