"Diagnoza auto , tester auto multimarca Bucuresti
"Diagnoza auto , tester auto multimarca Bucuresti

"Diagnoza auto , tester auto multimarca Bucuresti

Anunt actualizat: 2024-03-28T23:01:18+03:00

Descriere anunt

Tehnician diagnoza auto, prestez servicii de diagnoza auto tester auto in Bucuresti.

Diagnostichez orice model de autoturism si orice marca, orice an de fabricatie. Folosesc tester profesional si original cu licenta.

Pretez si reparatii pe partea electrica si mecanica usoara. Usoare retrofituri la cerere pentru autoturismele din grupul VAG ( tempomate, navigatii, volane multifunctionale, PDC, etc. )

La cerere, contra unui cost sumplimentar ma pot deplasa in Bucuresti la domiciliul dvs in cazul in care autoturismul dumneavoastra este nedeplasabil.

Diagnoza auto computerizata consta in citirea tuturor erorilor stocate in calculatoarele autoturismului dumneavoastra, citirea paramentrilor de functionare in timp real ale motorului, cutiei de viteze automate, sistemului ABS si ale celorlalte sisteme existente pe autoturism. Pot efectua si log-uri in mers pentru a verifica starea de functionare a turbosuflantei, a EGR-ului, a debitmetrului de aer, a sistemului de injectie, pot verifica starea tehnica a injectoarelor, a sistemelor de climatizare, etc.

Pot face regenerare fortata a filtrului de particule ( DPF ), aceasta solutie fiind cea mai ieftina , in comparatie cu curatarea chimica sau inlocuirea filtrului de particule.

Pot descoperi numarul real de kilometrii al autoturismului, cu ajutorul memoriilor secundare ascunse existente in calculatoarele masinii.

Pot face verificare in vederea cumpararii unui autoturism second hand. Aceasta verificare consta in :

- diagnoza computerizata

- citirea km reali

- test de vopsea efectuat cu aparat profesional care masoara grosimea stratului de vopsea de pe fiecare element in parte al autoturismului, detecteaza elementele kituite sau sudate inlocuite.

- verificare acte

- verificare mecanica.

La cerere, pot merge impreuna cu clientul chiar si in afara Bucurestiului pentru a testa si verifica autoturisme second hand in vederea cumpararii.

Preturi mici, incepand cu 60 lei pentru o diagnoza computerizata.

Locatie : Bucuresti, sector 3, cartier Titan, zona Auchan Titan.

Relatii la tel. : [Telefon]