Profilaxie dentară
Profilaxie dentară

Profilaxie dentară

Anunt actualizat: 2022-04-29T13:04:39+03:00

Descriere anunt

Nu ne închipuim igiena orală fără periajul zilnic, fără ața dentară, apa de gură. Combinate cu profilaxia dentară, aceste măsuri sunt o parte obișnuită din sănătatea orală. De ce contează și profilaxia dentară profesională? În primul rând pentru depistarea din timp a problemelor și în al doilea pentru că ajută considerabil la curățarea și îngrijirea constantă a danturii.

Beneficiile profilaxiei sunt numeroase și cu rezultate imediate, dar și durabile.

Detartrajul este procedura de bază din cadrul profilaxiei dentare și este ales de mulți pacienți, fiind cel mai popular serviciu. Metoda Air Flow, utilizată în clinica Topaltdent din Brașov, este o metodă inovatoare, prin care dantura este curățată cu ajutorul unui jet puternic de apă și bicarbonat de sodiu. Tehnologia de ultimă generație a făcut ca Air Flow să fie una din cele mai eficiente metode de curățare a dinților. Alt avantaj - tratamentul este nedureros, complet eficient și rapid.

Air Flow poate fi realizat doar cu ajutorul medicului dentist, într-un cabinet profesional, deci dacă te-ai decis să-l încerci, trebuie să te programezi la clinica stomatologică din Brașov, Topaltdent.

https://topaltdent.ro/servicii-stomatologice/profilaxie-dentara/