De ce să vindem lucrurile pe care nu le mai folosim?

Cu siguranța exista în casa fiecăruia dintre noi nenumărate lucruri pe care nu le mai folosim sau le folosim foarte rar. Însă, cu toții știm cât de bine ne simțim când eliberam casa/curtea de electrocasnice vechi, haine, mobila, echipamente sportive, jucării și multe altele. Vă vom oferi 4 motive pentru a vinde ceea ce nu mai folosiți.
  1. Din punct de vedere financiar, este mult mai profitabil să vindeți, decât să păstrați și să nu folosiți, chiar dacă asta înseamna a lasă din prețul cu care a fost cumpărat obiectul destul de mult. În timp obiectul se va deteriora atât de tare, încât veți fi nevoiți să-l aruncați la gunoi.
  2. Spațiul - Toți avem nevoie de spațiu pentru a trăi în ordine și armonie, orice colț al locuinței încărcată cu lucruri de care nu ne atingem, aduce o energie negativa și, din păcate, depuneri de praf care sunt dăunătoare sănătății noastre.
  3. Schimbarea - Simțim des nevoia să facem o schimbare în locuința, în garderobă și nu numai, odată ce renunțăm la hainele vechi, mobila veche, putem face loc altor obiecte care sa ne schimbe starea de spirit în bine. Pe site-ul xos.ro puteți vinde atât mobila, electrocasnice
    second hand în stare funcțională, cât și defecte (exista persoane interesate de părțile dezmembrate ale electrocasnicelor, aparatelor sportive și multe altele.
  4. Protejezi natura - Prin recircularea obiectelor, salvam natura (copacii, dacă alegem să vindem cărțile deja citite, producția de plastic se poate încetini prin refolosirea jucăriilor atât de numeroase în casele noastre). De asemenea puterea exemplului este atât de importanta pentru copiii noștri, ei învățând de mici să dăruiască jucăriile pe care nu le mai folosesc, făcându-le, astfel, loc altor jucării (preferabil second hand), sporindu-le creativitatea. (xos.ro/mama-si-copilul/jocuri-jucarii)

Puteți face o regula: când cumpărați ceva nou, vindeți un obiect vechi, astfel se va păstra un echilibru în casa dvs și puteți amortiza o pare a cheltuielii sau chiar integral, dacă alegeți să cumpărați de pe site-ul xos.ro un produs second hand. 

Sperăm că v-am convins să căutați ce aveți prin casă de vânzare și să postați anunțurile gratuit apăsând pe butonul de mai jos.