Anunturi gratuite

XOS este siteul de anunturi gratuite, unde postezi rapid si usor. Adauga anunturi gratuite, online, in toate categoriile. Posteaza anunturi gratuite mica publicitate pe xos.ro!

Cum adaug anunturi gratuite pe xos.ro?

  1. Creaza cont sau autentifica-te!
  2. Alege categoria >> subcategoria, unde crezi ca se incadreaza anuntul tau: ex: Imobiliare > Vanzare > Apartamente
  3. Scrie titlul anuntului cat mai simplu si precis, ex: Vand Apartament Inchiriez garsoniera  / Vand Dacia Duster / Vand haina blana etc
  4. Scrie descrierea anuntului, cat mai explicit, sa contina cat mai multe detalii despre produsul sau serviciul oferit.
  5. Adauga pozele anuntului, acestea trebuie sa fie facute cat mai clar, cu lumina buna. O poza face cat o mie de cuvinte,  anuntul tau trebuie sa fie insotit de cat mai multe poze din toate unghiurile, in asa fel incat potentialul  client sa fie determinat sa te contacteze.
  6. Selecteaza diverse caracteristici ale obiectului / produsului / serviciului pe care formularul le sugereaza astfel incat anuntul postat de tine sa fie cat mai explicit.
  7. Adauga pretul / moneda
  8. Alege localitatea.
  9. Adauga numarul de telefon care va apare in anunt.
  10. SALVEAZA

Dupa ce ai parcurs acesti pasi, anuntul tau va fi analizat pentru a nu posta anunturi care contravin Termenilor si conditiilor de utilizare. Imediat ce anuntul este verificat, si daca nu contravine legislatiei, acesta va fi publicat si va aparea online.