BisLac, 25 kg
Ingrediente:\n\nZer pudra, ulei vegetal (ulei de palmier, ulei de nuca de cocos), faina de soia, pudra din lapte degresat, gluten din grau, lactoza, maltodextrina, amidon din grau, premix, probiotic.\n\nAnaliza constituentilor:\n\nProteina bruta 21%\nGrasime bruta 16%\nCenusa 7%\nFibra bruta 0,9%\nUmiditate 5%\nCalciu 0,8%\nSodiu 0,5%\nFosfor 0,7%\n\nMicroelemente:\n\nE1 Fier (sulfat feros monohidrat) 25 mg/kg\nE1 Fier (fumarat de fier) 15 mg/kg\n3b202 Iod (iodat de calciu anhidru) 0,3 mg/kg\nE4 Cupru (sulfat de cupru pentahidrat) 12 mg/kg\nE5 Mangan (sulfat de mangan monohidrat) 65 mg/kg\n3b605 Zinc (sulfat de zinc monohidrat) 70 mg/kg\nE8 Seleniu (selenit de sodiu) 0,2 mg/kg\n\nProbiotice: 4b1708 Enterococcus faecium NCIMB 11181 1,3 x 10E9 UFC/kg\nSuplimente/vitamine:\n\n3a672a Vitamina A 25.000 U.I./kg\n3a671 Vitamina D3 10.000 U.I./kg\n3a700 Vitamina E 80 mg/kg\n3a711 Vitamina K3 5 mg/kg\n3a820 Vitamina B1 15 mg/kg\n3a300 Vitamina C 180 mg/kg\n\nDozaj si mod de administrare:\n\n2 mese / zi\nCantitate / masa: 130 gr lapte praf amestecat cu 1 litru apa\n\nDupa doua saptamani, in paralel cu BISLAC, se administreaza paie, fan si apa la discretie.\nIn galeata: se amesteca laptele praf cu jumatate din apa la temperatura de 50°C si se completeaza cu apa calduta. Se administreaza la temperatura de 36-38°C.\nA se omogeniza bine laptele praf cu un tel metalic sau mixer electric.\nSacul desfacut se va inchide ermetic si se va pastra intr-un loc ferit de caldura si umezeala.\n\n\n\n\nVârsta în zile\n\n\nTotal lapte reconstituit cu apă\n\n\n\n\n1-3\n\n\nDOAR COLOSTRU\n\n\n\n\n4-5\n\n\n1,5 L/masă\n\n\n\n\n6-7\n\n\n1,75 L/masă\n\n\n\n\nsăptămâna 2\n\n\n2,5 L/ masă\n\n\n\n\nsăptămâna 3\n\n\n3,0 L/ masă\n\n\n\n\nsăptămâna 4-7\n\n\n3,5 L/ masă\n\n\n\n\nsăptămâna 8\n\n\n3,5 L/masă\n\n\n\n\nsăptămâna 9\n\n\n2,5 L/masă\n\n\n\n\nsăptămâna 10\n\n\nînțărcare
https://www.xos.ro/reduceri/petmart.ro/bislac-25-kg
https://www.xos.ro/@@site-logo/logo.png